Wereld Tai Chi & Qigong Dag

Ieder jaar op de laatste zaterdag in april is het Wereld Tai Chi en Qigong Dag. Over de hele wereld gaan dan miljoenen mensen Tai Chi en Qigong staan doen, ‘s ochtends om 10.00 uur. Op die manier verspreiden zij een golf van positieve energie over moeder aarde.

Dit jaar sta ik niet ergens in een park in Apeldoorn, iets wat ik bijna twintig jaar heb gedaan. Nee, ik heb besloten jullie allemaal bij me thuis uit te nodigen. Uiteraard onder voorbehoud dat corona tegen die tijd ons de ruimte daartoe ook daadwerkelijk geeft. Hier in de natuur gaan we vanaf 10.00 uur lekker samen bewegen.

Ervaar de zachtheid, de ontspanning, de energie. Kom meedoen! Stuur me even een mailtje of een Whatsapp-bericht via de website om je aan te melden. Ik hoop je op 24 april te mogen begroeten!

En mocht corona tegen die tijd onverhoopt nog steeds roet in ons eten strooien, dan doen we het online! Als je je hebt aangemeld dan krijg je in dit geval een link naar de online WTCQD ZOOM-sessie.