Bedrijfstaichi

Max Tack Trainingen verzorgt al twintig jaar workshops voor bedrijven en organisaties. Met als streven: vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Vitale medewerkers zijn energiek, flexibel en fit, ze hebben een groot doorzettingsvermogen en kunnen onvermoeid doorwerken. Zij voelen zich lekker, zijn gezond en productief en hebben plezier in hun werk.

In het oude China wist men alles over vitaliteit. Onze huisarts wordt betaald zodra we ziek worden. Maar een arts in China werd betaald zolang het hele dorp gezond was. Dat bereikte hij onder meer door lichaamsoefeningen, die tegenwoordig Tai Chi worden genoemd.

Tai Chi clinic

Remedie tegen stress

In 2017 had één op de zeven werknemers last van burn-out klachten. Zestien procent van alle verzuimde werkdagen had werkstress als reden. Per jaar verzuimen werknemers zeven miljoen dagen vanwege werkstress. De kosten daarvan: twee miljard.

Het is wetenschappelijk bewezen dat bewegen een uitstekende remedie tegen stress is. Tai Chi biedt uitkomst voor een ieder die zich niet thuis voelt op hardloopschoenen of een racefiets. Het is een zachte manier van bewegen, die een groot effect heeft op de gezondheid. Iedereen kan de oefeningen doen. Het risico op blessures is vrijwel nihil. En het effect van de oefeningen is direct voelbaar.

IMG 08972
Tai Chi clinic
Tai Chi clinic

Boeien
Max weet alle groepen te boeien, of het nou om 400 man in een oude fabriekshal gaat of tien managers van een organisatie die een paar dagen op de hei zitten en even willen ontspannen. Een Tai Chi clinic van Max is altijd weer een bijzondere en gedenkwaardige belevenis.

Bedrijf01

Nogmaals bedankt voor je onwijs leuke energie en inspiratie. Iedereen was erg enthousiast en het sloot supermooi aan bij de rest van de training!

Lonneke Vromans

Zedenpolitie

Klik op het oog om te zien voor welke bedrijven en organisaties Max Tack Trainingen in de afgelopen twintig jaar energie en ontspanning mocht brengen.

De vrijwilligers spreken er tot op de dag van vandaag nog steeds over en dat heeft mij doen besluiten je nogmaals uit te nodigen voor een clinic.

Hans van Luttikhuizen

Pro Persona