Lessen

Het doet er niet toe hoe langzaam je gaat. Zolang je maar niet stilstaat.

– Confucius

Lessen, workshops, cursussen, events

Maandag

19.30 – 20.45 uur

Dinsdag

19.30 – 20.45 uur

Woensdag

10.00 – 11.15 uur

Great Escape33
Taijiquan

De hierboven vermelde lesuren zijn een indicatie. Als het lekker weer is gaan wel wel eens lekker door, als het erg slecht weer is kan een les wel eens korter uitvallen.

Je mag als je wilt bij mij drie keer per week komen trainen, voor hetzelfde bedrag. Als je een keer niet kunt op je vaste trainingsmoment, kom dan gewoon op een ander moment, of in een volgende week twee keer. Ik ben daar vrij makkelijk in. Wel vind ik het prettig als je me een en andere even via Whatsapp laat weten.

Het eerste cursusseizoen omvat 13 lesweken, cursusseizoen 2 telt er 12 en 3 beslaat 11 lesweken. Een les bij mij kost € 13,-. Onderstaand vind je een overzicht van de betalingen per cursusseizoen.

Je bent van harte welkom om een gratis proefles te komen doen. Het is de enige manier om te ervaren hoe effectief Tai Chi is, en of ik de juiste leraar voor je ben. Mocht je daarna willen instromen dan kun je je simpelweg aanmelden via het inschrijfformulier, klik daarvoor op onderstaande knop. Wanneer ik het ingevulde formulier van je heb ontvangen krijg je van mij een factuur voor de lesweken die in het lopende cursusseizoen nog resteren.

2023

Agenda

Inner Circle

Je stapt niet zomaar op een traditionele leraar af van: “Hé joh, wat kost zo’n les bij jou?” Je gaat elke dag vroeg naar het park, je toont inzet. En dan hoop je dat hij je na een paar jaar aanneemt als leerling. Ik had als buitenlander het grote geluk dat dr. Zhu Shengan me in 2004 op traditionele wijze aannam als leerling. Ik kreeg bij die gelegenheid een prachtig gekalligrafeerd gedicht van hem, over verandering. En jeetje, wat is mijn leven veranderd in al die jaren!

Zo’n traditionele leraar heeft vaak een grote groep leerlingen, en een klein groepje leerlingen dat tot zijn ‘inner circle’ behoort. Die krijgen ook de kern van zijn kennis te horen. Ik heb ook een kleine Inner Circle om me heen. Het zijn een paar mensen die ambitieus zijn, die een bepaalde passie hebben. Met enige regelmaat komen we bij elkaar om verdieping te vinden.

Nieuws & Artikelen

Cholesterol veroorzaakt geen hart- en vaatziekten

Cholesterol veroorzaakt geen hart- en vaatziekten

Cholesterol. Het is een vetachtige stof, een zogenaamde lipide, die ons lichaam nodig heeft als bouwstof. Er valt veel over te zeggen, en ik weet niet hoe het met jou is, maar bij mij heeft de huisarts gedurende mijn leven al twee keer vastgesteld dat mijn waarden te...

Ting… luisteren!

Ting… luisteren!

Tai Chi komt uit China. Ja, hehe… dat weet iedereen toch? Maar dat geeft ook meteen aan wat een belangrijke factor is in het begrijpen van bijvoorbeeld Qigong en Taijiquan. De Chinese taal blijkt vaak een struikelblok, in combinatie met een geheel andere manier van...

2022, het Jaar van de Tijger

2022, het Jaar van de Tijger

Actie! Verandering! Drama! Spektakel! Het wordt een jaar waarin gebeurtenissen elkaar in een hoog tempo opvolgen en ze kunnen verstrekkende gevolgen hebben. Veel tumult dus, anno 2022, veel reuring. Alles is in beweging. Veel toestanden, maar beslist ook openingen en...