Tai Chi thuis

In de jaren ’90, toen ik begon met lesgeven, had niemand ooit nog van Qigong gehoord. Vandaar dat ik alle lessen Tai Chi noemde. Ook nog eens verkeerd gespeld, het is de oude spelling. Officieel schrijf je in Pinyin: Taijiquan. Maar dan weet helemaal niemand meer hoe het uit te spreken. Enfin, daar komt de naam Tai Chi thuis vandaan.

Tai Chi thuis – Qigong

Op elk van de drie pagina’s vind je een kort verhaal, plus verwijzingen naar artikelen die ik schreef over specifieke deelonderwerpen. Ook vind je buttons die je naar teksten brengen over de Tai Chi vormen en de Qigong series die we in de lessen doen. Ik plaats ook een paar filmpjes, maar verwijs voor de rest naar mijn Youtube-kanaal, waar echt alles te vinden is.

Tai Chi thuis – Tai Chi Chuan
Taijiquan

Zoals je ziet heb ik drie pagina’s gemaakt, gebruik de knoppen hieronder om te navigeren. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van wat je leest, mail me gerust.
Denk er aan dat ik deze pagina’s vooral heb gemaakt voor mijn leerlingen. Ik adviseer om niet zelfstandig thuis bezig te gaan zonder begeleiding van een deugdelijke leraar.

Tai Chi thuis – Meditatie
Meditatie