Het is enorm moeilijk om goede muziek te vinden die je kunt gebruiken bij Tai Chi en Qigong. Veel van de muziek voldoet in mijn ogen toch niet helemaal, bijvoorbeeld omdat ze te ritmisch is. In de loop van de jaren heb ik een hoeveelheid muziek weten te verzamelen die ik zelf perfect vind voor in de lessen. En anderen vinden dat ook, getuige de vele vragen die ik er over krijg. Reden om op mijn website hieraan eens aandacht te schenken. Spotify playlist Deze playlist (ik zal er in de toekomst meer plaatsen) biedt je een uur heerlijk ontspannen muziek. Geniet! Afspeellijst 2 En hier is de 2e afspeellijst. Michael Hoppé Van deze componist vind ik heel veel CD’s erg goed bruikbaar. Een enkele keer verwijder ik een nummer van een afspeellijst. Tapestry The Poet Solace for You Romances The Dreamer Wind Songs Requiem Far Away Lisa Gerrard The Silver Tree Immortal Memory Oranges & Sunshine Duality In/Sight Twilight Kingdom Deuter Immortelle Reiki Healing Mystery of Light Atmospheres Eternity East of the Full Moon Dechen Shak-Dagsay Dewa Che LUCHS Chasing Cloud Nine Javier Navarrete Deze componist heeft hele mooie nummers, zoals op Pan’s Labyrinth. Tot nu toe heb ik geen CD gevonden die in zijn geheel bruikbaar was, maar je kunt zelf nummers selecteren die je vind voldoen. Riley Lee Music for Zen Meditation Robert Tree Cody Dreams from the Grandfather