Boekingsvoorwaarden

Boekingsvoorwaarden

Reserveringen en betalingen

Een reservering is gedaan zodra wij het ingevulde boekingsformulier hebben ontvangen. De boeking is pas definitief na betaling.

Bij boekingen dient uiterlijk binnen 7 werkdagen 50% van het bedrag te zijn bijgeschreven op onze rekening. Het resterende bedrag dient uiterlijk op 23 juni op onze rekening te staan. Bij boekingen na 23 juni dient het volledige bedrag per ommegaande betaald te worden.

Door het invullen van het boekingsformulier op de website verklaar je je akkoord met deze voorwaarden.

Bij overschrijding van betalingstermijnen behouden wij het recht administratiekosten á € 25,- in rekening te brengen c.q. de boeking te annuleren.

Annuleringsvoorwaarden

De reis gaat door bij minimaal 6 deelnemers. De groep blijft beperkt tot maximaal 12 deelnemers.

Hoe spijtig ook, het kan voorkomen dat je moet annuleren. In dit geval dien je dit schriftelijk (via de mail mag) door te geven. De datum van binnenkomst geldt voor de financiële afwikkeling. Wij betalen afhankelijk van het moment van annuleren, volgens onderstaand schema terug. We adviseren dan ook een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Dit voorkomt onverwachte kosten op het moment dat het al vervelend genoeg is dat je verblijf bij ons niet doorgaat.

Terugbetaling door ons bij annulering door onoverkomelijke omstandigheden:
Tot twee maanden voor aankomstdatum: 100% – € 40,- administratiekosten.
Tot een maand voor aankomstdatum: 50%.
Tot twee weken voor: 25%.
Binnen twee weken voor aankomstdatum 0%.
Tijdens het verblijf 0%.

Aansprakelijkheid

Deelname is geheel op eigen risico. We zijn niet aansprakelijk voor letsel en/of schade van enigerlei aard, noch voor verlies of beschadiging van eigendommen. Ook voor het beschadigen van eigendommen van derden aanvaarden we geen aansprakelijkheid. Het is verstandig om zelf een reisverzekering af te sluiten.

Disclaimer

De activiteiten die wij aanbieden zijn gezond, maar niet bedoeld ter vervanging van medisch noodzakelijke behandelingen of therapie. Bespreek lichamelijke en/of psychische klachten daarom altijd met een gekwalificeerd arts. Meldt lichamelijke klachten altijd voorafgaand aan de les. Ik kan het programma altijd aanpassen of gerichte oefeningen geven. Forceer niets en lichamelijke klachten serieus.

Mocht je vragen hebben over de algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op.