Energietherapie is uitzonderlijk effectief.

Je merkt het direct in je lijf: een periode van onbalans, stress of ziek zijn. Alles lijkt dan vast te zitten, je bent moe en de energie stroomt niet meer. Je voelt het ook geestelijk en emotioneel. Lichaam, geest, emoties en ziel zijn niet los van elkaar te zien. Spanning wordt soms zelfs pijn en voor je het weet zit je in een dal. Als er iets mis is met ons gaan we meestal naar de huisarts. Dan krijgen we pilletjes of bepaalde therapie. Die werken niet altijd. En dan kun je terecht bij andersoortige therapeuten. Veel kwalen op lichamelijk, geestelijk of emotioneel vlak kun je uitstekend aanpakken op energetisch niveau.
Wat je wilt is dat je letterlijk en figuurlijk weer in beweging komt. Dat je sterker en zelfbewuster bent. Je eigen veerkracht weer ontdekt. Dat is precies waar ik je bij wil helpen. Ik ben een therapeut met passie. Mensen helpen op hun levenspad, vanuit een bepaalde kijk op gezondheid en ziek zijn.

Alles is energie
Alles bestaat uit energie. Ook jij en ik. Elk van ons heeft zijn eigen unieke trillingsfrequentie. We staan ook doorlopend bloot aan energieën. We profiteren van de energie van de kosmos bijvoorbeeld en die van de aarde. Ook energie van andere mensen oefent invloed op ons uit. Soms positief, soms negatief. Onbewust of bewust ben je gevoelig voor die energieën. Heb je wel eens die ervaring gehad dat je een bepaald persoon om kennelijk onverklaarbare redenen bijzonder sympathiek vindt bijna of het een verloren familielid is? Of iemand die je schijnbaar zonder enige aanwijsbare reden juist bijzonder onsympathiek vindt? Heb je wel eens in de wachtkamer van de huisarts gezeten, tussen allerlei anderen, en ben je er ellendiger naar buiten gegaan dan dat je naar binnen ging? Of dat je een kamer inloopt waar mensen net ruzie hebben gehad. De ruzie is over, maar er hangt nog “iets”. Het zijn alledaagse voorbeelden van de invloed van positieve en negatieve energie.

Het consult
Wat gebeurt er nu precies tijdens een consult? Heel simpel gezegd: jouw energie (de trillingsfrequentie) wordt beïnvloed. Als vertrekpunt ben jij natuurlijk bepalend. Wat is er aan de hand en wat wil je, wat is jouw vraag? Het belangrijkste instrument wat ik inzet is mijzelf. Mijn kennis, inzicht en intuitie. Doel is heel worden. Wat is eigenlijk: heel? De hele mens omvat lichaam, geest, emoties en ziel. Heel maken betekent dus eigenlijk dat je al die aspecten in balans brengt. Als er ergens blokkades zitten kan de energie niet meer stromen. Met inzet van verschillende methoden brengen we de stroom weer op gang en bouwen de blokkades af. Soms gaat dat vrij snel, soms heeft dat even tijd nodig.

Processen in je leven kun je heel goed ondersteunen door energetische behandelingen, massage of bijvoorbeeld voeding. Naast de ondersteunende rol hiervan is het duidelijk merkbaar dat jouw proces sneller doorlopen kan worden. Hierbij gaat het om bewuste en onbewuste processen. Je hoeft niet altijd terug naar de oorspronkelijke pijn om toch verder te kunnen in het leven.

Kracht
Van geboorte af heb ik een krachtige, helende energie meegekregen. Uiteindelijk kon ik er ook niet meer omheen: mijn bestemming in dit leven is om mensen te helen, heel te maken. Ik werk al jaren als docent vechtkunst. Ik werd daartoe opgeleid in Nederland, Engeland en China. Ze zeggen: de hand die kan vechten is ook de hand die kan helen. Dat komt omdat je veel energie kunt opwekken en die ook sterk kunt sturen. Daarnaast studeerde ik acupuntmassage. In de behandeling gebruik ik dat soms. In ieder geval werk ik altijd met energie. Het kan zijn dat ik daarbij hulpmiddelen inzet, zoals klankschalen, moxa, stenen of bepaalde rituelen uit oude culturen, zoals Sjamaanse reizen.
In elk denkbaar gevecht, bij elke denkbare verandering in je leven, kan ik je terzijde staan. Ik kan je helpen jouw levenspad te vinden en te bewandelen. Ik maak je heel en coach je bij alle hindernissen die je tegenkomt of alle worstelingen die je moet doormaken. Ik help je de weg terug naar jouw ware ‘zelf’ te vinden en begeleid je naar jouw bestemming, jouw levensdoel. Daar vind je harmonie. Daar vind je jouw antwoorden. Daar vind je jouw kracht. En hoe meer je in jouw kracht komt te staan, hoe beter je de stormen des levens zelf aan kunt.

Een behandeling duurt maximaal een uur en kost € 50,-.

Bel voor een afspraak met telefoonnummer 06—2129 8781.