The Great Escape - Veluwe editie

Psst. Even voordat anderen het horen… We gaan dit jaar een ontspannende midweek op de Veluwe organiseren. Geheel in de traditie van de ontspanningsweken die we al vele jaren in Frankrijk organiseren, met heerlijke, zachte gezondheidsoefeningen in de ochtend, gevarieerde middagactiviteiten, lekker eten, klankmeditaties en gezelligheid in de avond.

De groepsgrootte zal ook hier minimaal 6 en maximaal 12 personen zijn. Wees er dus bijtijds bij. De eerste zes aanmeldingen zijn al binnen.

Van maandag 5 tot en met vrijdag 9 augustus 2019 organiseren we een ontspannings-midweek. Niet in Frankrijk dus, maar wel lekker in de natuur. Op onze eigen Veluwe. Anders dan in Frankrijk starten we direct op maandagmorgen met het programma. Vrijdagavond sluiten we deze midweek samen af. Max en Nico leiden je weer vijf dagen lang door de wondere wereld van zachte oefeningen, Aggie zwaait wederom de scepter in de keuken, en Jelly is er uiteraard om te zorgen dat alles goed loopt.

Het programma lijkt een beetje op Frankrijk. ’s Ochtends is er een vast programma met meditatie, Qigong en Taijiquan. ’s Middags is er ruimte voor jezelf, voor goede gesprekken, wandelen, een goed boek, luieren. Maar er staan ook allerlei activiteiten op het programma voor degene die daar belangstelling voor heeft. Werken met speksteen. Op de fiets de natuur in. Boogschieten. Een kruidenwandeling. Om maar wat voorbeelden te noemen.
’s Avonds kun je weer genieten van magische klankmeditaties in de buitenlucht.

En bepaalde zaken blijven natuurlijk: kampvuurtjes, gitaar, goede gesprekken, vrolijkheid en gezelligheid.

We gaan er van uit dat je met je tentje komt.

De prijzen zijn net als in Frankrijk inclusief verblijf, eten, drinken, het ochtendprogramma en de klankmeditaties. De activiteiten in de middag kun je apart afrekenen.

Bed (zeer beperkt): € 495,-
Tent: € 450,-
Zonder overnachtingen: € 395,-.

Maandag 5 t/m vrijdag 9 augustus

All inclusive

Buizerd