The Great Escape - Veluwe editie

The Great Escape 2019 was een enorm succes. Dus gaan we deze ontspannen midweek op de Veluwe in 2020 opnieuw organiseren. Geheel in de traditie van de ontspanningsweken die we al vele jaren in Frankrijk organiseren, met heerlijke, zachte gezondheidsoefeningen in de ochtend, gevarieerde middagactiviteiten, lekker eten, klankmeditaties en gezelligheid in de avond.

De groepsgrootte zal ook hier minimaal 6 en maximaal 12 personen zijn. Wees er dus bijtijds bij.

Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 augustus 2020 organiseren we een ontspannings-midweek. 

Op maandag arriveer je rond 9.00 uur. Vrijdagavond sluiten we de midweek samen af. Max en Nico leiden je weer vijf dagen lang door de wondere wereld van zachte oefeningen, Aggie zwaait wederom de scepter in de keuken, en Jelly is er uiteraard om te zorgen dat alles goed loopt.

’s Ochtends is er een vast programma met loopmeditatie, Qigong en Taijiquan. ’s Middags is er ruimte voor jezelf, voor goede gesprekken, wandelen, een goed boek, luieren. Maar er staan ook diverse activiteiten op het programma voor degene die daar belangstelling voor heeft. Wandelen in de prachtige natuur. Kennismaken met sjamaans reizen. Om maar wat voorbeelden te noemen.
Twee avonden kun je weer genieten van magische klankmeditaties in de buitenlucht. En bepaalde zaken blijven natuurlijk: kampvuurtjes, gitaar, goede gesprekken, vrolijkheid en gezelligheid.

We gaan er van uit dat je met je tentje komt. Zeer beperkt zijn kamers beschikbaar (zijn inmiddels gereserveerd).

De prijzen zijn inclusief verblijf, eten, drinken, het ochtendprogramma en de klankmeditaties.

Tent: € 490,-.
Zonder overnachtingen: € 430,-

Maandag 3 t/m vrijdag 7 augustus

Frankrijk 4

All inclusive

Buizerd