Online Qigong, Taijiquan en meditatie met Max Tack

BLIJF BEWEGEN, BLIJF GEZOND
TAICHI ONLINE

TAICHIONLINE heet je van harte welkom!

Hier leer je online Qigong, Taijiquan en meditatie. Je krijgt gedetailleerd uitleg over de verschillende aspecten van de bewegingen en de oefeningen. Je leert onder meer over een correcte lichaamsstructuur en ademhaling, over Yi – Qi – Li (intentie – energie – kracht), over bewegen vanuit je centrum, over hoe je terug kunt keren naar de natuurlijk manier van bewegen.

Elke les bestaat uit korte instructiefilmpjes en soms is er ook een download die je kan helpen bij je dagelijkse training.

Qigong is geweldig voor een grote hoeveelheid aandoeningen. De oefeningen ondersteunen je lichaam op een fantastische manier en bevorderen je zelfhelend vermogen. Taijiquan is een vechtkunst, die is gebaseerd op dezelfde principes. Het is dus ook erg gezond om te doen, het helpt je enorm met ontspannen en eerlijk gezegd brengt het je nog verder in een correcte lichaamsstructuur. Taijiquan brengt je bovenal ook balans.

Iedere leerling doet de oefeningen op zijn of haar eigen niveau. Geen enkele oefening is te ingewikkeld, ook niet voor iemand die net begint. Een beginner doet het natuurlijk wel op het eigen niveau. Maar elk van ons heeft tijdens de training zijn eigen uitdagingen, zijn eigen leermomenten. De een heeft wat meer moeite met lichaamscoördinatie, de ander struikelt wat eerder met visualisaties. Doe je ding, maak er vooral een dagelijks moment van. Dan wordt het echt een cadeau aan jezelf. Dat laatste geldt zeker voor Taijiquan. Het is een illusie om te denken dat je Taijiquan wanneer je niet dagelijks traint. Maar aan de hand van mijn filmpjes moet dagelijks trainen zeker gaan lukken!

Ik ben een simplist en heb dus maar één abonnement. Je betaalt maandelijks en kunt ook per maand opzeggen. Hoe dan ook, je krijgt als leerling bij TAICHIONLINE toegang tot de drie terreinen: Qigong, Taijiquan en meditatie. Onder aan deze pagina vind je de toegang.

Als je na een tijdje trainen aan de hand van de online lessen eens behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, dan is een privé-les een aanrader. Het scherpe oog van de meester haalt al snel wat fouten uit je lichaamsstructuur en je bewegingen, waardoor je sneller vooruitgang boekt in je ontwikkeling. Een privé-les van een uur kost normaal € 60,-. Als je een abonnement op TAICHIONLINE hebt krijg je 50% korting op een les. Mocht de afstand een bezwaar zijn, dan bieden moderne hulpmiddelen natuurlijk uitkomst. Zo kun je bijvoorbeeld een Zoom-sessie doen.

Wanneer je online leerling wordt heb je trouwens net als de fysieke leerlingen toegang tot mij. Je mag me altijd vragen stellen, over oefeningen, over voeding, acu-punten en aanverwante zaken. Via Whatsapp is dat vaak het makkelijkst en het meest direct, op deze website vind je op bepaalde pagina’s rechts onderin een Whatsapp icoontje. 

Veel plezier met trainen!

Max vrijstaand 1

Hoi!

Mijn naam is max tack.

Ik hou me al bijna 30 jaar ervaring bezig met Chinese vechtkunst en gezondheidsleer, waarvan 25 jaar ervaring als gepassioneerd docent, coach n therapeut. Sinds 2003 doe ik dat fulltime. In al die jaren mocht ik vele honderden mensen helpen op het gebied van gezondheid en weerbaarheid

Waarom TAICHI ONLINE?

uitstekende uitleg en contact met docent met grote ervaring en veel kennis

toegang tot kennis

Veel kennis op het gebied van Chinese gezondheidsleer

korting op privé-les

Het abonnement geeft je ook 50% korting op een privé-les.

altijd en overal

Trainen op jóuw moment, waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

Een stukje feedback

ervaringen van leerlingen

Q

Hieronder zie je een van de eerste filmpjes die ik ooit liet maken, dat was rond 2010. 

Tai Chi muziek

Het is enorm moeilijk om goede muziek te vinden voor tijdens de oefeningen, maar in de loop der jaren heb ik toch aardig wat pareltjes verzameld. Muziek is klank, klank is trilling, energie is trilling. De juiste muziek kan je enorm helpen tijdens het trainen.