Online Qigong, Taijiquan en meditatie met Max Tack

BLIJF BEWEGEN, BLIJF GEZOND
TAICHI ONLINE

TAICHIONLINE heet je van harte welkom!

Hier leer je online Qigong, Taijiquan en meditatie. Je krijgt gedetailleerd uitleg over de verschillende aspecten van de bewegingen en de oefeningen. Je leert onder meer over een correcte lichaamsstructuur en ademhaling, over Yi – Qi – Li (intentie – energie – kracht), over bewegen vanuit je centrum, over hoe je terug kunt keren naar de natuurlijk manier van bewegen.

Elke les bestaat uit korte instructiefilmpjes en soms is er ook een download die je kan helpen bij je dagelijkse training.

Iedere leerling doet de oefeningen op zijn of haar eigen niveau. Geen enkele oefening is te ingewikkeld, ook niet voor iemand die net begint. Een beginner doet het natuurlijk wel op het eigen niveau. Maar elk van ons heeft tijdens de training zijn eigen uitdagingen, zijn eigen leermomenten. De een heeft wat meer moeite met lichaamscoördinatie, de ander struikelt wat eerder met visualisaties. Doe je ding, maak er vooral een dagelijks moment van. Dan wordt het echt een cadeau aan jezelf. Dat laatste geldt zeker voor Taijiquan. Het is een illusie om te denken dat je Taijiquan wanneer je niet dagelijks traint. Maar aan de hand van mijn filmpjes moet dagelijks trainen zeker gaan lukken!

Hieronder zie je de verschillende series en de prijs die je voor toegang tot die serie betaalt. 

Veel plezier met trainen!

HerYueWong

Vijf elementen Her Yue Wong

De Vijf elementen Qigong-serie van Her Yue Wong is fantastisch. Het is de serie die ik beginners aanraad als kennismaking, en de serie die ik al zo’n twintig jaar heel vaak in bedrijfstrainingen gebruik. Bij bedrijfstrainingen weet je nooit wie je voor je krijgt, hoe de conditie van de mensen is. Deze serie is simpel, vergt niet teveel van het lichaam, echt iedereen kan hem doen. Dat de bewegingen zacht en betrekkelijk eenvoudig zijn kan misleidend zijn; het effect van de oefeningen is groot, ze gaan diep, we werken tenslotte met Qi, met levensenergie.

[purchase_link id="15773" text="Voeg toe aan winkelwagen" style="button" color="blue"]
Max vrijstaand 1

Hoi!

Mijn naam is max tack.

Ik hou me al bijna 30 jaar ervaring bezig met Chinese vechtkunst en gezondheidsleer, waarvan 25 jaar ervaring als gepassioneerd docent, coach n therapeut. Sinds 2003 doe ik dat fulltime. In al die jaren mocht ik vele honderden mensen helpen op het gebied van gezondheid en weerbaarheid

Waarom TAICHI ONLINE?

uitstekende uitleg en contact met docent met grote ervaring en veel kennis

toegang tot kennis

Veel kennis op het gebied van Chinese gezondheidsleer

korting op privé-les

Een jaarabonnement geeft je ook 50% korting op een privé-les.

altijd en overal

Trainen op jóuw moment, waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

Een stukje feedback

ervaringen van leerlingen

Q

Hieronder zie je een van de eerste filmpjes die ik ooit liet maken, dat was rond 2010. 

Tai Chi muziek

Het is enorm moeilijk om goede muziek te vinden voor tijdens de oefeningen, maar in de loop der jaren heb ik toch aardig wat pareltjes verzameld. Muziek is klank, klank is trilling, energie is trilling. De juiste muziek kan je enorm helpen tijdens het trainen.