Magical Walk2019-01-06T20:11:38+00:00

Magical Walk

Samen met Karen van Linde’s Hofje organiseer ik regelmatig zogeheten Magical Walks. Het is een ochtend die je vast en zeker nog lang bij zal blijven, omdat er eigenlijk altijd hele bijzondere – magische – dingen gebeuren. Je leert dingen zien die je eerder niet zag. Je komt dichter bij de natuur, en daarmee dichter bij jezelf. Karen en ik begeleiden je naar prachtige en indrukwekkende plekken.

Ontspannen
Energie opdoen en balast loslaten. Heerlijk ontspannen, zodat je weer een tijd tegen het gehaaste leven van alledag kunt.  We verzamelen rond 9.45 uur. Je krijgt uitleg over wat we gaan doen. Vanaf 10.00 uur gaan we wandelen. Je leert de natuur op een geheel andere wijze kennen. Het wordt een spirituele en meditatieve ochtend, waarin je je weer helemaal kunt opladen. Vol bijzondere ontdekkingen, niet alleen in de prachtige natuur, maar ook in jezelf. Levensenergie staat natuurlijk ook deze ochtend centraal. Je leert onder meer de energie van bomen te voelen.

Trek goede schoenen die niet teveel knellen, ook makkelijke kleding, neem een flesje water mee en eventueel wat te eten. Als het regent is aangepaste kleding verstandig. Aanmeldingen via de mail of via telefoon. Je krijgt dan ook de locatie te horen. Kosten: € 20,-.

Magical Walks staan in 2019 gepland op 16 februari, 16 maart, 13 april, 25 mei en 6 juli.