Inner Circle

Een Chinese Tai Chi leraar had verschillende cirkels om zich heen. Je had de mensen die leerling wilden worden, maar die nog niet aangenomen waren. Dan had je de aangenomen leerlingen. En nog dichterbij was de Nei Yuan, de Inner Circle. Bestaande uit leerlingen die inzet en potentie toonden en die op zoek waren naar verdieping. 

In het verleden heb ik al met een inner circle gewerkt, en in 2020 heb ik dit opnieuw opgezet. Bij mij bestaat de Inner Circle in principe uit de mensen die bij mij een opleiding tot docent hebben genoten, alsmede de personen die assisteren tijdens de lessen. Maandelijks komen we bij elkaar om te trainen, van gedachten te wisselen en samen verdieping te vinden, onze ontwikkeling een impuls te geven.

De docenten, maar vooral ook de assistenten, moeten zich trainen in het lesgeven. Informatie kunnen overdragen, mensen leren observeren en aanwijzingen geven, vragen kunnen beantwoorden, al dat soort aspecten komen aan bod. Hiervoor is oefenmateriaal nodig. Heb je belangstelling om – gratis – een keertje extra te trainen, neem dan even contact met me op.