IMG_0925
Mijn school in de ochtendzon. Genieten!
mtt logo sweet corn transparant

Moeilijk doen met meditatie

Nieuwsbrief april 2022
Hallo ,

Ditmaal is de nieuwsbrief meer een nieuwsflits. In de afgelopen weken ben ik niet echt aan schrijven toegekomen, en toch heb ik iets te melden: aanstaande zaterdag is het Wereld Tai Chi Dag! De volgende nieuwsbrief zal weer een aantal interessante artikelen bevatten.
Max Tack - Oranjepark - 2018 - (55 van 70)

Wereld Tai Chi Dag


Het is een ontzettend leuk initiatief dat ruim twintig jaar geleden door een Amerikaan werd bedacht: Wereld Tai Chi Dag. Officieel heet het tegenwoordig Wereld Tai Chi en Qigong Dag (WTCQD), maar ik ben een simplist en hou daarom vast aan de oude naam.
Wereld Tai Chi Dag is elk jaar op de laatste zaterdag van april. Vanaf 10.00 uur gaan mensen over de hele wereld bezig met Chinese gezondheidsoefeningen. Op die manier gaat er een golf van positieve energie over de aarde. Dit jaar valt WTCD op 30 april. Ik nodig je van harte uit in mijn school. Vanaf 10.00 uur gaan we lekker ontspannen bewegen, in de wonderschone natuur van Gortel. Ook als absolute beginner kun je prima meebewegen. Je zult merken hoe simpel het kan zijn, en hoe effectief! Ervaar de zachtheid, de ontspanning, de energie. Kom meedoen!

Mocht je willen komen, meld je dan wel even aan via Whatsapp (kan simpel via de website) of via de mail (max@maxtack.nl).

facebook youtube email linkedin 
mtt logo sweet corn transparant
Oranjeweg 123, 8166 JB Emst
06 - 2129 8781
Email Marketing Powered by MailPoet