Mensen die regelmatig Tai Chi beoefenen vinden rust, ontspanning, balans en energie. Pijn en spanningen verdwijnen en de lichamelijke en geestelijke gezondheid verbetert sterk. Een wekelijkse Tai Chi les heeft dus grote invloed op uw organisatie. Een effectieve manier om het ziekteverzuim nog verder terug te brengen en de veelgehoorde kreet ‘preventie’ daadwerkelijk vorm te geven.

De wekelijkse lessen bestaan uit Qigong (gezondheidsoefeningen) en Tai Chi Chuan (een oude vechtkunst). Iets leren over vechten heeft belangrijke positieve gevolgen. De deelnemers leren om in hun kracht te staan. Ze leren effectiever communiceren. Een goede lichaamsstructuur – die bij vechten essentieel is – zorgt bovendien voor een betere energiedoorstroming. En dat leidt weer tot het verdwijnen van blokkades (pijn, spanningen, weerstanden).

De lessen duren een uur. Ze zijn geschikt voor iedereen. De grootte van de groep bedraagt maximaal 16 personen. De lessen worden in het bedrijf gegeven. Uiteraard zijn ook andere locaties geschikt.

Max Tack

Fotoshoot door Tjerk Douma